Haberler

FUZEM Senior Destek Ekibine Teşekkür Belgeleri verildi Salı, Şubat 9, 2021 - 15:53

2020-2021 güz döneminde uzaktan eğitimin sorunsuz yürütülmesi açısından UZEM personeline destek veren senior destek grubunda yer alan hocalarımıza teşekkür belgeleri UZEM Müdürü Doç. Dr. Muammer BAHŞİ tarafından takdim edildi.

UZEM Eğitimleri Devam Ediyor Pazartesi, Aralık 14, 2020 - 16:09

Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Tıp Fakültesi öğretim üyelerine yönelik "Çevrimiçi Senaryolaştırılmış Ders Yönetimi" eğitimi verildi.

UZEM Kalite Komisyonu Cuma, Kasım 27, 2020 - 16:25

Covid-19 salgınıyla birlikte hayata geçen uzaktan eğitim uygulamalarına ilişkin kalite süreçlerinin değerlendirilmesine ışık tutmak amacıyla, Üniversitemiz Kalite Temsilcisi Öğr. Gör. Semih DİKMEN ile Uzaktan Eğitimde Kalite Güvencesi Ölçütleri ve Esasları değerlendirildi.

Engelli Öğrencilerimizin Uzaktan Eğitim Sistemine Uyumunu Arttırmak İçin Bazı Tedbirler Alındı Pazartesi, Kasım 9, 2020 - 17:29

Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muammer BAHŞİ ve Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice ERÖKSÜZ’ün katılımı ile uzaktan eğitim sisteminde engelli öğrencilerimiz için yapılabilecekler görüşüldü ve aşağıdaki tedbirlerin ivedilikle uygulanması kararlaştırılmıştır:

Uzaktan Eğitim Seminerleri Yerel Medyada Perşembe, Kasım 5, 2020 - 11:38

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Mehmet Nuri GÖMLKESİZ ve Uzaktan Eğitim Merkezi Doç.Dr.Maummer BAHŞİ, 2020-2021 Güz Döneminin Rektörlüğümüz tarafından uzaktan eğitim ile gerçekleştirilmesine yönelik alınan kararının ardından fakültemizde gerçekleştirilen Uzaktan Eğitim Seminerleri ile ilgili olarak Kanal 23 Televizyonuna açıklamalarda bulundular.

Uzaktan Eğitim Seminerleri Perşembe, Kasım 5, 2020 - 11:25

Üniversitemizde 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminin rektörlüğümüz tarafından uzaktan eğitim ile tamamlanması kararının ardından, hem öğrencilerimiz hem akademik kadromuz için Uzaktan Eğitim Merkezi’nin talebi doğrultusunda tüm fakültelerimiz ve meslek yüksekokullarımız için Birim Destek Koordinatörleri tayin edilmiştir.