Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Tarafından Tıp Fakültesi Öğrencilerine Uzaktan Eğitim Sisteminin Kullanılmasına Yönelik Eğitim Verildi.

Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Uz. Melih DİKMEN tarafından 20.09.2017 ve 25.09.2017 tarihlerinde Tıp Fakültesi öğrencilerine  uzaktan eğitim sisteminin kullanılmasına yönelik eğitim verildi. Uzaktan eğitim yoluyla verilen Yabancı Dil, Türk Dili ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap tarihi derslerinin nasıl işlendiğini, öğrenci devam durumunun nasıl kayıt altına alındığını ve online (çevrimiçi) vize sınavına yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Uzaktan eğitim yoluyla verilen derslerin öğrencilere tekrar tekrar izlemesi, zaman ve mekandan bağımsız ortam sunmasının avantajlarına değinilip, öğrencilerden alınan sorular cevaplanarak eğitim tamamlanmıştır.